25 jaren ervaring in busvervoer en busreizen

EURO SHUTTLE uit Hulshout biedt busvervoer op maat voor groepen tot 54 personen. Onze moderne autobus vervoert groepen in alle comfort naar alle bestemmingen in heel Europa. 

Van puur vervoer tot totaalarrangementen, wij verzorgen uw trip van A tot Z én hebben overal contacten met hotels, restaurants, rederijen, musea enz. Lange internationale reis afsluiten met goed diner én hotelovernachting? Vertel je wens en we kunnen het organiseren. We zijn een touringcarbedrijf, maar ook een reisorganisatie.

NEEM CONTACT VRAAG OFFERTE STEL EEN VRAAG

Over ons bedrijf

Jan Nys is bedrijfsleider en chauffeur. Deze gepassioneerde buschauffeur heeft tientallen jaren ervaring en kent Europa als zijn binnenzak. Voor lange ritten werkt hij samen met andere chauffeurs zodat u zonder onderbreken op uw bestemming aankomt. 

Wij verzorgen de ervaring waar u naar zoekt. 

Wij bedienen de particuliere en de zakelijke markt met een uitgebreid pakket aan diensten. Euroshuttle BVBA bedient klanten met een keur aan mogelijkheden. We halen buitenlandse gasten op bij de luchthaven en vervoeren ze afhankelijk van het programma langs bestemmingen in Vlaanderen, maar evengoed andersom zetten we groepen af aan de luchthaven of verzorgen we de hele rit naar bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk of Italië. Natuurlijk doen we ook andere landen aan. Heel Europa is ons werkterrein. Wekelijks personeelsvervoer kan ook. Helemaal op maat. Uitstappen met de gepensioneerdenbond of verplaatsingen met de vriendenclub of voetbalploeg? Euroshuttle doet het allemaal.

Ons professioneel team heeft de ervaring die u zoekt. 

  • Groepsuitstappen 

  • Reizen in binnen- en buitenland

  • Skitrips

  • Studentenuitstappen

  • ...